Horsens Afd  75 65 25 00

          Aarhus Afd.​  70 60 25 00

       Mail: info@dkbus.dk

Busser til og fra Samsø

Kom til Samsø i en hyggelig og behagelig bustur hos DKBus.
​Oplev spændende Samsø, hvor der er aktiviteter for alle. Hos DKBus arrangerer vi busser til og fra Samsø, der er skræddersyet efter dine behov. Vil du rejse komfortabelt, hurtigt og kun efter dine ønsker, kan du køre med os. Vi arrangerer gerne dine busture med afgange fra hele Danmark.

Oplev vores komfortable busser

Vi råder over mere end 10 turistbusser og minibusser, hvorfor vi kan håndtere alle gruppestørrelser i forbindelse med rejser og busture til Samsø. Rejser I som en stor gruppe, kan vi anbefale vores turistbusser med plads til 50, 55 eller 78 personer. Du kan også vælge vores minibusser, der har 19 passagersæder. Ønsker du at rejse ekstra komfortabelt, kan du vælge vores VIP-minibus, hvori I kan være 16 personer. Alle vores busser lever naturligvis op til gældende sikkerhedskrav, og vi har desuden mulighed for at montere børnesæder og siddepudder. Alle vores ture er til konkurrencedygtige priser.

Danner rammen om hyggelige dage

Vi ønsker at bidrage til hyggelige busture, der huskes altid. Derfor kan du forvente at modtage professionel og venlig behandling, der sætter kunden i fokus. Vil I se hele Samsø, arrangerer vi desuden også busture rundt omkring på øen. Det gælder både for kunder, der rejser til og fra Samsø med os, men også for kunder, der allerede er på øen. Så kan du gå på opdagelse i den flotte natur, blive inspireret af de lokale kunstnere og nyde de lokale kartofler i smukke omgivelser.

Ring og hør nærmere

Vores busture er ofte med afgang fra Juelsminde-halvøen og Horsens samt Odder, Skanderborg, Vejle, Silkeborg og Aarhus, men vi er fleksible og henter jer gerne i resten af Jylland samt Fyn og Sjælland. Ønsker du at modtage et uforpligtende tilbud på rejser til Samsø eller rejser fra Samsø, er du velkommen til at ringe på telefon 75 65 25 00. Vores venlige medarbejdere er klar til at hjælpe dig med din næste flere- eller endagstur. 

Læs mere om at leje en bus med chauffør her.

Følg os på Facebook:

Følg os på Instagram:​    instagram (1)

JJ TURIST A/S
Oensvej 148
8700 Horsens

JJ TURIST A/S

Kirkedalsvej 23 A,

7130 Juelsminde

JJ TURIST A/S

Gotlandsvej 32

8700 Horsens

Dk Bus Aarhus
Lægårdsvej
8520 Lystrup
Tlf.:70602500
CVR: 30720520
aarhus@dkbus.dk

Telefon

75 65 25 00

DKBus.dk

CVR: 30720520

Betingelser

Læs dem her