Efterskolebus​

Lej en bus med chauffør til og fra efterskolen

Skal jeres efterskoleelever rystes sammen? Hos JJ Turist har vi i mange år beskæftiget os med leje af bus til mange forskellige arrangementer, og vi er eksperter i at gøre turen komfortabel. Vores højeste prioritet er, at vores medrejsende skal føle sig godt tilpas, og at sikkerheden skal være i top. Med en fælles bustur til og fra efterskolen bliver eleverne rystet godt sammen, og det styrker sammenholdet på skolen. Vi råder over busser i mange forskellige størrelser, og derfor er vi klar til at hjælpe med transport uanset antallet af elever.

Busture rundt i hele landet

Vi kører elever til og fra efterskole i hele landet. Det betyder, at vi eksempelvis kører elever hjem til Sjælland, hvis efterskolen ligger i Jylland. Der er sikkerhedsseler i alle vores busser, og sørger vi for, at indeklimaet er godt. Vores chauffører har alle erfaring med at køre med unge mennesker, og de sørger for, at eleverne får gode efterskoleoplevelser ud af køreturen. Kontakt os hvis i søger et tilbud på at få jeres elever sikkert hjem i weekenderne.

Ring til os i dag

Vi har vores hovedkontor i Horsens, men vi udbyder leje af bus til hele landet. Har du spørgsmål til vores service, så vil vi med glæde besvare dem. Ring til os på telefon 75 65 25 00 eller send en mail til info@dkbus.dk. Vi glæder os til at høre fra dig.

​Se her en liste over efterskole, vi kører bus for:

​​

Følg os på Facebook:

Følg os på Instagram:​    instagram (1)

JJ TURIST A/S
Oensvej 148
8700 Horsens

JJ TURIST A/S

Kirkedalsvej 23 A,

7130 Juelsminde

JJ TURIST A/S

Gotlandsvej 32

8700 Horsens

Telefon

75 65 25 00

DKBus.dk

CVR: 30720520

Betingelser

Læs dem her